Jag lovar inget…

Choice

Varje nyårsafton är det massor av människor som avger nyårslöften; det har dock aldrig varit min grej. Eller vänta förresten – jag tror att jag lovade att sluta röka nyåret 1985/86 och gjorde faktiskt också det… 17½ år senare.

Inte heller denna gång kom jag med några löften, men jag har iallafall en intention: att sluta snusa. Jag läste precis om det nikotinfria och ekologiskt framställda (det första i sitt slag) snuset Choice från tillverkaren Nicofree. Enligt reklamen är det en succé bland kunderna och kanske kan vara värt att prova?! Om det funkar för mig, som tidigare rökte nästan två paket om dagen och sedan 6½ år snusar en dosa portionssnus/dag, är det en gudagåva. Hm, undrar om jag kan få Nicofree att sponsra mig med en års- förbrukning?! Om inte så tänker jag inte skriva ett ord här även om det är helt outstanding 😉 Nä, nu ljög jag igen. Jag gör faktiskt gärna gratisreklam för riktigt bra produkter som ex.vis broddarna Tvärstopp från företaget Devisys. De sistnämnda var helt fantastiska på Stockholms isgator under december – min halvtimmespromenad från jobbet blev plötsligt blivit rena barnleken (jämförelsevis…) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *