Nytta & nöje

KockSmiley

Sitter i stugan på landet och har 20 minusgrader utanför – i morse när Tommie åkte för att köra en flytt till Norrköping var det 31 minus = kallt 🙁 Bara att elda i kaminen (inomhus) och klä på sig ordentligt (utomhus) så är det ändå helt underbart.

Har just kontaktat min syssling Nick i London; detta eftersom jag och Tommie åker dit den 11 februari. Det ska verkligen bli jättekul att träffa både Nick och brorsan Oliver 🙂 Under vår förra Londonvistelse fick vi lära oss att äta (och älska!) indisk mat – vi får se vad det blir denna gång.

Nu när jag är ledig, och därmed har mer ork än vanligt, ska jag ta itu med en del av den bokföring som jag olyckligtvis raderade för ett par månader sedan. Det första bokföringsåret matade jag in rätt snabbt, men år nr 2 har fått vänta. Det finns dock inget att skylla på längre = bara att ta tag i eländet… Därefter ska jag laga en god middag till min hårt arbetande man, som lär komma hem rätt sent (nu har jag skrivit det och måste alltså göra det 😉 ).

2 svar på ”Nytta & nöje

  1. Tacka Tommie så mycket för hjälpen!!!
    …blev dock lite besviken att han dök upp i långbrallor 🙂

  2. Kennet >> Långbrallor? Det var som fan… Nä, sanningen är att han har jobbat i långbrallor i flera veckor nu. Vilken tunnis va?! Skönt att det gick bra med flytten! Tommie sa att det var “en smidig flytt” och det måste ju vara positivt. Ha det gott där nere, lantis 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *