Och åren går…

Åke & Lena

Storkelina 4 år och storebror Åke 6 år. En så'n kort klänning har få sett mig bära 😉

Under årets första två månader har jag ett antal årsdagar att fira:

  1. 22 januari – Storkelinas Blogg fyller 1 år
  2. 26 januari – 14 år tillsammans med Tommie
  3. 3 februari – jag fyller 40 år
  4. 5 februari – 5-årig bröllopsdag

Ovanstående får mig att konstatera att a) bloggen har överlevt avsevärt längre än de veckor jag föreställde mig b) jag och Tommie har tillbringat massor av tid tillsammans c) jag måste ha varit yngre samt d) jag & Tommie levde i synd bra lääänge innan vi gifte oss.

Något som är riktigt coolt med att åren går är alla de minnen man skapar; på egen hand eller tillsammans med andra. Tanken på hur fattigt livet skulle vara utan dessa minnen och erfarenheter är rätt skrämmande, så jag fortsätter glatt att åldras vidare 🙂 Ha det!

/ Storkelina – livsnjutaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *