Hemma igen…

TUMMENNER

Efter 11 underbara dagar på landet var det åter dags för jobb i morse. Hade knappt sovit en blund och hade (har) dessutom känningar i öron & hals = en arbetsdag kändes föga inspirerande. Halvsovandes (sorry chefen!) klarade jag dock av jobbet och stormade (inte så snabbt förvisso…) sedan hem för lunch, sjukgymnastik och sömn.

När vi kom hem sent i går kväll var det rena värmeböljan ute, dvs “bara” 6 minusgrader jämfört med 22 minus i Hindersbo. Väl inne i lägenheten var det dock slut på glädjen, för här var det svinkallt 🙁 Måste ha varit nå’t fel med elementen under helgen och saknaden efter vår underbara på-landet-kamin blev STOR.

Hm, måste jag skriva nå’t positivt också? Nä, det funkar inte i dag. Kan i stället berätta om min hemska upplevelse på hemvägen från jobbet: jag gick in på Lilla Gusto för att kika efter min favoritpasta med gorgonzolasås & valnötter. Det är inte alltid den finns, men till min lycka låg det en låda i kyldisken. Den låg där ett par sekunder vill säga, för sedan såg jag killen som stod före mig i kön få min låda nerpackad i en påse. Det var nästan så att jag a) började grina samt b) var beredd att nyttja våld för att få MIN (hm…) mat 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *