Flygträning & så’nt

Flygande stork

Har haft fullt upp och ett par dagars bloggfritt, men har äntligen placerat mig i soffan för att göra ingenting (nästan då’ra) = superskönt. Jag & Tommie har precis städat på så’na där tråkiga ställen där det egentligen inte syns, dvs i byrålådor och dylikt. Inte för att jag riktigt fattar hur det gick till, men en hel sopsäck fylldes snabbt och åkte ner i grovsoprummet. Och även om det inte syns så kan jag säga att bara vetskapen om hur prydligt det är i lådor och skåp gör mig glad 🙂

I fredags blev det lite (hm…) after work på Bishops Arms i Sundbyberg. En mastig Toast Skagen och några öl i sällskap med Annica, Ylwa och Caisa blidde till en riktigt trevlig kväll.

Lördagen var lugn och städad med pizza, massor av coca cola och lite hockey. SSK torskade i bortamötet mot Skellefteå AIK, men det var inte direkt oväntat. Usch, hockeymässigt ser det mörkt ut för närvarande…

Annars håller jag som bäst på och laddar storkvingarna; vännerna Elin & Thomas väntar leverans av en liten SSK:are inom kort så det gäller att vara redo. Med mitt jobb är det egentligen inte så konstigt att jag inte har några egna barn – jag har liksom fullt upp ändå 😉

Kramisar och ha det gott! / Storkelina

2 svar på ”Flygträning & så’nt

  1. Kan du inte flyga lite snabbare!?…Det har inte kommit någon unge än 😉 Vi orkar inte vänta längre!!

  2. Elin >> Men lilla gumman, jag gör ju så gott jag kan. Det är många i kön = “bara” för dig & Thomas att invänta er tur. Dessutom vill JAG att det ska bli en liten vattuman, så det dröjer några dagar till 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *