Hej hopp

JagÄrTillbaka

Har inte mått bra de senaste dagarna och saknar inspiration till att skriva käcka eller intressanta inlägg. Tänkte i alla fall meddela att jag a) lever och b) inte har lagt ner bloggen (det vore ju förfärligt 😉 ).

När det gäller att ha ont i kroppen talade jag i går med min “överman”, nämligen Monica, som hade så ont i ryggen att hon inte ens kunde få på sig byxorna. Aj aj aj, vår släkt verkar bestå av generationer med risiga ryggar… 🙁

Annars är det fortsatta flygövningar som gäller; har ännu inte levererat den beställda lilla SSK:aren till vännerna Elin & Thomas. Det måste krävas ett enormt tålamod att gå i väntans tider, men den som väntar på nå’t gott väntar ju som bekant (?) aldrig för länge, så håll ut kära vänner – snart kommer storken 🙂

Ha det finfint så återkommer jag så småningom som en ny och bättre (hm, kan bli svårt förstås) människa. Kram!

3 svar på ”Hej hopp

  1. Sanne >> Det är bra att du tar hand om mamsen, men glöm inte att ta hand om din egen rygg också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *