Helgresumé

Träd8

Sent i fredags kväll kom vi ut till landet och möttes av 5 härliga (?) plusgrader. Dessbättre är kaminen ruskigt effektiv, vilket medförde att tillvaron rätt snart blev dräglig. Och att säsong nr 2 av serien Prison Break hade landat i brevlådan och bjöd på bra underhållning gjorde inte saken sämre.

På lördagen hade både jag & Tommie en härlig slappardag; det enda vi åstadkom var att titta över till grannarna och prata i massor. Vi avhandlade ex.vis vargens vara eller icke vara, vissa arbetsgivares (o)förmåga/(o)vilja till lönesättning efter arbetsinsats/ kompetens, trafikupplevelser (eller snarare mardrömmar), hunduppfostran, lerduveskytte och fårhägn/bete. Mycket givande när “snillen spekulerar” 😉

I dag överraskades vi av ett spontanbesök av Tommies mamma Mona och hennes kille Rolle. För vår lille Teo var det första mötet med Rolle och han (Teo alltså) godkände den “nye” familjemedlemmen direkt. Alla som känner Teo och vet att han är familjens faktiska överhuvud förstår hur viktigt det var 🙂

Bilden ovan (motiv från landet) är tagen av min vän Stolle och därefter modifierad av undertecknad – tanken är att den ska bli till fondvägg i sovrummet hemma i “stan”. Märkligt, för jag har aldrig gillat fototapeter (inte Tommie heller, för mycket 70-tal…) men nu är det plötsligt allt jag tänker på 😛 . Möjligen har jag smittats av kompisarna Kennet & Camilla och kanske har jag också påverkats av att det plötsligt är inne med fototapeter igen – lite skumt är det hursomhelst.

/ Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *