Måndagstankar

Harry

Bara några dygn gammal är lille Harry förmodligen en av SSK:s yngsta supportrar

SSK har just bärgat tre tokviktiga poäng borta mot bottenkonkurrenten Rögle. Åh vad härligt det är när SSK-hjärtat får bli så här varmt och gott och åh vad jag älskar “mitt” tappra SSK 🙂

Läste nyss på www.expressen.se om kattungen Antonia som bundits fast och lämnats för att dö i skogen; Antonia hade turen att hittas av en snäll och trevlig pudel samt dennes matte och lyckades därmed klara livhanken. Underbart att det löste sig för just denna arma stackare, men hur i helv*te kan folk vara så grymma?! Det nämnda fallet är ju dessvärre inte unikt… Visst kan det finnas skäl till att man inte kan behålla ett djur, men från det till att utsätta henne/ honom för ren tortyr borde steget vara jä*ligt långt. Och ja, jag tycker att man får reagera på så’nt här fastän det finns svältande och torterade barn (vilket naturligtvis är fruktansvärt tragiskt) – det ena behöver liksom inte utesluta det andra.

Jag är inte rädd, jag kan flyga, jag är inte rädd, jag kan flyga MEN varför i helsike måste det trilla ner plan precis innan jag ska till London?! Att flyga är inte alls min grej sedan Gottrörakraschen i början av 90-talet, och jag blir inte ett dugg peppad av att flygplan dräller runt i Medelhavet 🙁 Man kan säga att stackars Tommie kommer att ha fullt upp under vår kommande flygtur – med att hålla mig kvar på planet 😉

2 svar på ”Måndagstankar

  1. Jo, sen har ju England höjt sin beredskap för terrordåd som grädde på moset:-) P.g.a er ankomst kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *