Kinamat och snö

Sundbyberg Inn

I går var jag & Nina och käkade kinamat (wokad kyckling med tre sorters svamp = supergott) på Sundbyberg Inn och därefter bar det av hemåt för att avnjuta (hm…) matchen mellan SSK och DIF. Oinspirerat spel och förlust för SSK, så det var en jädrans tur att sällskapet var trevligt i alla fall 🙂

I kväll bär det av till landet och förhoppningsvis slipper vi mötas av ett iskallt hus denna gång. Förra helgen lämnade vi nycklar till de nya grannarna och Jennifer var gullig och slängde på värmen i förmiddags – SKÖNT! Jennifers sambo Christian är inte lika rar, för av någon märklig anledning har han slängt en traktor i diket utanför vårt hus. Fattar han inte att han förstör vår utsikt?! 😉 Nä, skämt åsido så var det naturligtvis en rackar’ns otur att köra i diket och att få upp traktorn igen är tydligen inte det lättaste… Jag gissar hursomhelst att vi kommer att ha en hel del snö där uppe och att det blir en massa att skotta. Kul… för Tommie 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *