På helgmenyn

Annelund

Boningshuset på granngården Annelund

I går var det först tänkt att våra nya grannar, Jennifer & Christian, skulle bjuda oss på mat på Östervåla Gästgivaregård; detta som tack för att Tommie hjälpte dem med flytten. Det visade sig dock att “gästis” hade bommat igen och middagen intogs i stället på “restaurang Annelund”, dvs hemma på gården. I sällskap med värden, värdinnan och det inneboende paret Dick & Camilla bjöds vi på nedanstående meny:

Risotto smaksatt med västerbottenost, färsk sparris & citronmarinerade räkor

Älgstek, potatisgratäng, vinbärsgelé & sallad

Glass med riven choklad & hackad chili

Alltihopa var fantastiskt gott och den för mig nya kombinationen med glass, chili och choklad var delikat – tack!

I dag har det bara varit lugnt och skönt – det enda jag & Tommie åstadkom var att se på några avsnitt av Prison Break. Och så kollade vi förstås in när bärgningsbilen plockade upp traktorn ur diket utanför. Mycket bra, för resultatet blev att det var nyplogat när vi skulle åka hem 🙂

/ Storkelina – livsnjutaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *