Det goda livet

bramat_official_logo

En efterlängtad Tommie är på väg hem från Göteborg för ett par timmars vila före hockeyn; SSK tar emot LHC hemma och TV:n kommer att gå varm. Själv missar jag dessvärre (?) matchen – i stället blir det middag med avdelningen (= arbetskamraterna) på Bra Mat i Sundbyberg. Det ska bli mycket spännande att prova denna relativt nya fisk- och skaldjursrestaurang, som även serverar fågel och helvegetariskt.

Renoveringen av sovrummet är snart klar, dvs endast den beställda fototapeten (se inlägg den 24 januari) saknas. Den ligger dock redo att hämta ut på postens utlämningsställe och kommer således upp på väggen så snart min arme man har fått vila en smula. Det ska bli jättespännande att se hur det blir och förutsatt att det inte blir alltför gräsligt lägger jag upp nå’n bild här så småningom.

Annars är det mest tid för nedräkning: ett stycke 40-årsdag, ett stycke bröllopsdag och ett stycke Londonresa närmar sig med stormsteg 🙂 Jag har mycket att se fram emot och det ska bli riktigt kul att, så småningom, träffa släktingarna Angela, Nick & Oliver i London. Vi har tre födelsedagar att fira (min, Angelas och Nicks) och det är väl tveksamt om Englands huvudstad någonsin blir sig lik efter det… 😉

Kram Kram / Storkelina

2 svar på ”Det goda livet

  1. HURRA! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!
    Hoppas du har en jättefin dag!

    (jag kan inte taggar så skriker m stora bokstäver istället)

  2. Fru Hellberg >> Tack snälla och hittills har dagen varit alldeles utmärkt; har just vräkt i mig en gigantisk räksmörgås och favoritläsken Trocadero 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *