Lugnt firande

VARG2

I dag/kväll har jag förmodligen haft det lugnaste 40-årsfirande man kan tänka sig. Dagen började med arbete och därefter blev det en gigantisk räksmörgås samt favoritläsken Trocadero. Lunchsällskap? Jodå, lille Teo ställde upp och fick en räka som belöning.

Under eftermiddagen blev det sedvanlig sjukgymnastik följt av ett par timmars vila; var faktiskt tvungen att stänga av telefonerna för att få en lugn stund – gratulanterna har varit ivriga i dag 🙂

När Tommie kom hem fick jag en underbar bukett med rosor och dagens enda, men helt fantastiska, paket: en date för två personer med Kolmårdens vargar. Detta är något jag då och då har funderat över att få uppleva och nu ska det faktiskt bli av också. Förmodligen blir det övernattning på hotell i Norrköping och en träff med vännerna Kennet & Camilla också (förutsatt att de ställer upp alltså…).

Till Tommies stora förtret så skippade vi kvällens inplanerade restaurang- besök. Tommie tyckte SÅÅÅ synd om mig när jag i stället föreslog en pizza & cola samt tapetsering av fondvägg i sovrummet. För mig var det tvärtom en ynnest och stor stresslindring att få se sovrummet färdigt och jag är således jättenöjd med min “stora” dag 🙂

Stort tack till alla som har hört av sig; aldrig förr har jag fått så många telefonsamtal, kort, mail, sms och riktiga kramar = alldeles underbart. Saknar bara att höra ifrån pappa, men det är ju som det är… Och någonstans hoppas och tror jag ändå att pappa är med mig på sitt lilla vis.

Massor av kramisar till er alla!

 / Storkelina – numera medlem i mogna kvinnors klubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *