Torsdagsmix

Kundvagn

I kväll fick jag äntligen “låna” Tommie från allt jobb och det var tur, eftersom vi var helt enkelt var tvungna att storhandla. Detta på bekostnad av matchen mellan SSK och Brynäs, som vi nu ser eftersändningen av i stället. Ve den som skvallrar om slut- resultatet! 😉

I morgon är jag ledig från jobbet och det ska bli riktigt skönt; har en hel del att ordna med och tid tycks av någon anledning alltid vara en bristvara. Eller i mitt fall kanske det snarare är kraft som saknas?! 🙁 Hursomhelst börjar jag få koll på läget inför lördagen då mamma, mormor och ytterligare ett gäng kommer förbi på Storkelinas smörgåstårta. Börjar lite försiktigt med familjemys på eftermiddagen för att framåt kvällen ta emot några vilda (?) vänner – det ser jag fram emot 🙂

I går skulle jag lägga in bilder på den nya fondväggen (fototapet) i sovrummet, men kabeln som för över bilder från kameran till datorn visade sig vara kvar på landet. Bilder kommer således vid ett senare tillfälle = nå’n gång efter Londontrippen.

Ha det gott! / Kramisar Storkelina

2 svar på ”Torsdagsmix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *