Servicekänsla

Formosa vikvägg

Formosa vikvägg inköpt på Karolin Design

Som jag tidigare har berättat så har jag & Tommie målat om i sovrummet och satt upp en fototapet som fondvägg. Jag blev jättenöjd med resultatet, men störde mig plötsligt enormt mycket på Tommies lilla firmakontor en meter från sängen. Min önskan var att skärma av sovplatsen från kontoret och jag började leta vik/skärmväggar; en snygg och väldigt prisvärd sådan fann jag på www.karolin-design.se – (nätbutik med Showroom i Stockholm). Per telefon fick jag veta att man dessvärre inte hade “min” vikvägg hemma och besvikelsen var total 🙁 Efter många turer och helt fantastisk service (har aldrig varit med om dess like!) från JimmieKarolin Design har jag nu, trots allt, vikväggen på plats i sovrummet. Då jag själv är mån om att hålla en hög servicenivå i mitt eget jobb brukar jag ofta bli besviken över det bemötande jag får som kund i olika sammanhang; inte denna gång dock = supernöjd 🙂

Faktum är att jag redan i går blev positivt överraskad över bemötandet i en butik – denna gång på Coop Forum i Bromma. Jag hade fått löfte om att köpa några tårtkartonger, men var naturligtvis tvungen att komma medan bageridelen fortfarande hade öppet. Tommies jobb gjorde att planeringen sprack och bageriet var stängt när vi väl kom i väg för att handla. Detta spelade dock ingen roll, för Jocke (jag tror att han hette så) hade ställt de prismärkta tårtkartongerna på en vagn så att jag kunde nå dem. Det är nästan så att jag börjar undra om någon där uppe ser till att jag får igen lite av allt det jag själv har försökt ge och det är ytterst trivsamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *