Härlig måndag

Chicago

Firandet av min 40-årsdag tycks aldrig ta slut – i dag var det dags för uppvaktning på jobbet: en fantastisk bukett blommor, presentkort på Plantagen, tårta och chefens tal satte helt klart piff på tillvaron 🙂 Inte minst talet; det lät nästan som att jag är precis så ovärderlig som jag länge har misstänkt 😉

Att jag & Tommie snart åker till London har jag vetat länge, men att det blir Chicago the MusicalCambridge Theatre på fredag var en nyhet ända tills i lördags. En mycket uppskattad present från Jonas – tack än en gång!

I kväll spelar SSK en superviktig match borta mot Timrå, och en seger är i princip nödvändig för att drömmen om att undvika kvalserien ska vara det minsta realistisk. Tummar kommer att hållas och grannar att skrämmas (i bästa fall av glädjetjut) = en riktig rysare…

3 svar på ”Härlig måndag

  1. Sanne >> Japp, och i dag är de extra sviniga 🙁 SSK leder dock för närvarande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *