Underskattat gott

Kockmössa

Varken på min 40-årsdag eller på bröllopsdagen i fredags hade jag & Tommie tid/möjlighet att gå ut och käka. Detta kompenserade vi i kväll med ett besök på Chez Michel på Fredsgatan i Sundbyberg. Interiörmässigt är restaurangen inte sådär jättelustig, men maten är supergod och förmodligen underskattad. Själv åt jag helstekt fläskfilé med gorgonzolasås medan Tommie valde pepparstek med konjaksgräddsås och båda rätterna var fantastiskt goda 😛 Cola till maten funkade utmärkt, men ett glas rött vin hade förmodligen inte gjort saken sämre och jag ser fram emot att testa det nästa gång. Och då ska jag ta en förrätt också – har tidigare testat deras kräftskagen och den går inte av för hackor den heller.

/ Storkelina – den matglada

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *