Veckans Profil

Danne4

Jag har känt 18-årige Danne sedan han var 4 år och hoppade på brorsan Åkes mage (mycket uppskattat 😉 ). När jag emellanåt försöker beskriva vårt familjeband brukar jag kalla honom min “plast-brorson”, vilket i alla fall är något enklare än brorsans-sambos-son… När Danne var liten var han ganska lättretad och blev JÄTTEARG – både ofta och länge. Vattenkriget i Rissne (1996), ett besök i zooaffären i Vällingby (1996) samt semestern i Turkiet år 2000  var upplevelser som fortfarande ger härliga minnesbilder av vår lille Danne 🙂

I dag har den ilskne (nä, inte alltid) vildbattingen växt till sig ordentligt; han är lång, ståtlig och klok (för det mesta). Danne utbildar sig vid Marina Läroverket i Danderyd och vet snart (?) allt om båtar – åtminstone skulle han göra det om han lärde sig att vakna om mornarna. Vid sidan av studier och umgänge med polarna är det basket som gäller och där kan det, enligt uppgift, gå hett till. Kanske dags att gå och kolla på en match snart?!

Danne är född i lejonets tecken och har utrustats med ett par självlysande, blåa ögon. Jag misstänker att en och annan ung dam har drunknat i hans ögonpar, men VAR ÄR brudarna?! Presenterat dem för sin plastfaster han han hittills inte gjort, skäms på sig unge man 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *