Gott & Blandat

The Cave

I går var det riktigt råkallt ute, men med bilens hjälp förflyttade jag & Tommie oss några hundra meter och hamnade som av en slump på Bishops Arms. När vi kom dit var det nästan öde; orsaken var förmodligen vädret i kombination med OS och melodi- festival. Efter ett tag började det dock droppa in en hel del folk och “ordningen” var återställd 🙂

Vid 23-tiden lämnade vi Bishops Arms för att gå vidare till nästa ställe: The Cave Rock Club. För mig var det första besöket på denna inrättning och det var helt klart en positiv överraskning. Vi såg och hörde bl a Helter Skelter köra Mötley Crue-covers, och även om det egentligen inte alls är min musiktyp så var det riktigt bra. Trevlig personal (inklusive vakterna!) och en superfin lokal med bra ljud = med beröm godkänt. Och bilen? Jo, den fick förstås övernatta på Landsvägen i Sundbyberg.

I dag har det varit en tämligen slapp dag, men vi lyckades iallafall ta oss till Spånga och överlämna en liten present till Tommies systerdotter Livia. Hon förärades med ett par schyssta dojor av märket Lonsdale; naturligtvis likadana (förutom kardborre- knäppningen då 😉 ) som Tommie köpte till sig själv i London. Lite kaffe/te och en titt på Annes runda mage blidde det också innan det var dags att åka hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *