Fredagskompott

Anja Pärson

I går blev jag riktigt imponerad av Anja Pärson – vilken tjej! Efter kraschen i störtloppet, där de flesta trodde att det skulle gå helt åt helsike, ställer hon sig på skidorna redan dagen efter och tar medalj i kombinationen (störtlopp + slalom). Stort!

Att blogga har helt klart sina fördelar i dagens googlesamhälle – kända och okända människor presenterar sig genom kommentarer = jättekul. Senast i dag fick jag information om min farfar, som dog redan 1945 (jag hann alltså aldrig träffa honom), och detta genom en kusin som jag egentligen aldrig har haft kontakt med. Jag tackar google för det och hoppas förstås att flera spännande människor letar sig hit och kommer med intressanta nyheter framöver 🙂

Det blir ingen helg på landet denna vecka och det känns förstås trist; jag längtade verkligen. Det är dock inte värt att riskera Tommies hälsa med snöskottning och annat tungt, utan jag är barmhärtig och låter honom vila i stället. Visst är jag väl snäll?! 😉 Inget ont som inte för nå’t gott med sig dock: nu har jag tid att göra en massa nödvändiga (och tråkiga…) saker här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *