Tripp till Norrköping

Kolmården

När jag fyllde år fick jag en date med Kolmårdens vargar (gäller för två personer) i present av Tommie. Nu har jag ringt och bokat tid med de små liven och den 17 april smäller det = jättespännande. Vem jag tar med mig? Jag beklagar Jenny & Monica, men det blir faktiskt Tommie 😉

När vi åker till Norrköpingstrakten passar vi förstås även på att träffa de nyss nerflyttade vännerna Kennet, Camilla och lilla Tilde. Det ska bli riktigt kul att ses och kanske hinner vi även få se en skymt av stan. Har bara varit där (i Norrköping City alltså) som hastigast en gång och kan inte påstå att jag minns hur det såg ut…

Det känns hursomhelst härligt att ha nå’t riktigt trevligt att se fram emot – den som orkade traggla sig igenom föregående inlägg förstår varför. Så hit med våren och april och lyckan är gjord 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *