Skandal…

Galen läkare

Jag har egentligen inte riktigt tid och ork att blogga – är liksom fullt upptagen med att skriva till Försäkringskassan, FK. Detta med anledning av att jag i dag fick se det läkarutlåtande, som skrevs efter mitt besök hos FK:s utvalde doktor. Hjälp, jag blev alldeles mörkrädd 🙁 Att doktorn var föga förtroendeingivande, en dålig lyssnare och slarvig i sin undersökningsteknik var inget nytt, men detta… Läkarutlåtandet var fullt av direkta felaktigheter (kanske lätt hänt), men också av fabricerade uppgifter = rena lögner. Doktorn kom med ett antal målande beskrivningar om hur jag klarade av diverse tester med vikter på 7 kg, mer än 7 kg, mer än 10 kg, knästående etc. Till saken hör att inget av dessa tester någonsing ägde rum. Det är nästan så att jag börjar undra om hela min tillvaro är med i dolda kameran?! Vad som är helt säkert är att jag kommer att anmäla den aktuelle läkaren till såväl Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd som till Socialstyrelsen. Herregud, en sådan person ska ju inte ha kvar sin läkarlegitimation!

/ Storkelina – den trötta

Ett svar på ”Skandal…

  1. Vad säger man!!! Riktigt förjävligt!! Hoppas att allt löser sig. Vet vad du går igenom 🙁 Tänker på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *