Sjukt trendigt

Piller

www.expressen.se skriver man att smärtstillande är den nya innedrogen. Enligt FN:s narkotikakontrollbyrå, INCB, har missbruket av smärtstillande och lugnande medi- ciner ökat mer än ex.vis bruket av ecstasy, heroin och kokain. FN anser att man måste ta itu med denna problematik, som misstänks ha uppkommit då smärtstillande medel glamourifierats i samband med världsstjärnorna Michael Jackson, Brittany Murphy och Heath Ledgers dödsfall. “Problemet växer och kändisar kan hjälpa till att förebygga det” säger Hamid Ghodse vid INCB. Själv undrar jag om de som missbrukar smärtstillande gör det i stället för att ta tyngre droger, eller om det är en helt ny och så att säga extra grupp missbrukare som har dykt upp. I det sistnämnda fallet förstår jag om FN slår larm, men om det är en presumtiv heroinist som väljer mediciner som alternativ till heroinet förstår jag inte alls…

Ovanstående är förvisso ingenting att skämta om, men jag dristar mig ändå att ställa frågan: är jag också trendig som knaprar Alvedon och Ipren varje dag? Eller är mina piller inte tillräckligt tunga för att vara coola? Nähä, inte det – jag som trodde att jag, som är det otrendigaste som gått i ett par skor, äntligen hade lyckats 😉

När jag är ändå är inne på trendspåret har jag ett litet tips: tänk baklänges när du ska klä på dig. Börja med byxor, linne, strumpor etc och avsluta med underkläderna så är du riktigt inne 🙂 Underkläderna ska liksom bäras utanpå (hjälp!) till våren, för det säger modeskaparna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *