Onsdagsmix

KGB

Gårdagens film, Snabba Cash, var mycket välgjord och helt klart sevärd. Förmodligen gör den sig dock lika bra på en DVD hemma i vardagsrummet som på bio; den innehöll ju inte direkt några specialeffekter att tala om. Våldsscenerna gör sig garanterat bättre på en mindre duk – alldeles för obehagliga 🙁 Fast det är klart, det beror ju på vilka preferenser man har.

Annars händer det inte mycket för dagen – all energi går åt till Försäkringskassan, överklaganden, anmälningar etc. Fruktansvärt tradigt och det ska bli SÅ jä*la skönt när allt är över… om den dagen kommer vill säga; just nu känns det som en utopi.

På lördag är det åter dags för en spelning med Peter Murphy’s Carver Combo – denna gång kl: 20.00 på KGB Bar & Restaurant (Klubb Kalashnikov). Vi är ett gäng på 8-10 personer som ska gå tillsammans och det ska bli riktigt kul 🙂 Synd att man inte kan ta med sig landet bara…

Kramisar från mig till dig – natti natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *