Tisdagsbio

Snabba Cash

I kväll ska jag, Tommie & Stolle gå på bio och se Snabba Cash – enligt DN:s Helena Lindblad “en svensk thriller som för en gångs skull håller internationell klass”. Till att börja med ska det bli jättekul, för det är alldeles för sällan jag och min käre make lyckas masa oss i väg till en biograf. Dessutom är jag väldigt nyfiken på filmen; ljudboken var riktigt bra, men jag har hört många oja sig över boken (den skrivna). Främst är det språket folk har stört sig på och det kan jag på sätt och vis förstå. Talspråk i skrift blir sällan särskilt bra 🙁 Men som sagt: som ljudbok gjorde sig Snabba Cash utmärkt och jag hoppas och tror att det även gäller filmen. Jag återkommer förstås med en expertrecension inom kort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *