Lördagsresumé

Syntest

Efter allt tjat om att jag ska ta körkort tog jag i går det första steget: synundersökningen. Glädjande nog har jag fortfarande perfekt syn; mina omtalade falkögon (själv kallar jag dem storkögon 😉 ) är still going strong. Nu är det bara den enkla (hm…) biten kvar, dvs bilkörningen. Tommie måste vara en väääldigt modig man om han tänker övningsköra med mig…

På kvällen blev det  ett par glas skumpa (äkta vara förstås) hos kollegan Annica och sedan en stilla promenad till Bishops Arms. Egentligen var det ingen av oss som riktigt orkade, men vi var helt enkelt tvungna att fira att Annicas långvariga och hårda slit med avelsvärdering av travhingstar var över. Den andra slitvargen, Ylwa, var tyvärr alldeles för utmattad för att ens tänka tanken att följa med 🙁

Innan det var dags för hemgång blidde det en tur till Gretas också. I min ungdom gick jag där ofta, men numera är besöken ytterst sällsynta. Normalt sett är det för mycket folk och för mycket köttmarknad för min smak, men denna gång var det helt okej. En bidragande orsak kan ha varit att jag inte stannade speciellt länge – när “jakten” började låg jag redan hemma i sängen och sussade sött 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *