Kvalfyllt & rofyllt

Väder

I dag inleddes kvalserien i ishockey, men jag har ingen aning om hur det har gått. Tommie har jobbat, så matchen SSK-Rögle ska snart avnjutas (?) i inspelat format. Jisses vad jobbigt det är att inte veta hur det har gått och vad rädd man är att någon oförsiktig rackare ska avslöja resultatet via sms eller dylikt…

Annars har det varit en lugn och härlig dag; lite trist att det skulle komma mer snö bara 🙁 På landet, där vi redan har MASSOR av snö, har det tydligen fallit ytterligare en decimeter i dag. Hoppas, hoppas att det hinner smälta bort lite innan vi kommer dit nästa helg . Enligt prognoserna ska det bli eller annan dag med plusgrader, så hoppet lever 🙂

Nä, nu kom Tommie ut ur duschen så nu blir det hockey. Natti natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *