Tillbaka i stan

JagÄrTillbaka

I fredags bar det av till landet och såväl datorn som bloggen fick vila hela helgen (utom nu då). I stället för att surfa och blogga njöt jag av att koppla av, mata fåglar och insupa lantluft. Kunde också nöjt konstatera att snön tycks smälta undan i en ryslig fart och att det finns gott hopp om en snöfri påsk 🙂

På lördagen blev det hockey i Uppsala; SSK och Almtuna IS stod för underhållningen. Efter onödigt många om och men vann SSK med 3-1, men det satt jäkligt långt inne. Det är egentligen rätt fantastiskt att mitt hjärtas lag har kunnat ta fyra raka kvalseriesegrar med det obefintliga spel man har visat prov på. Ingen kan påstå att hockeyn är särskilt logisk eller rättvis alla gånger, men till syvende och sist är det poängen som räknas och så länge de rasslar in i önskvärd takt är allt frid och fröjd.

I dag var jag och Tommie över till grannarna Jennifer & Christian samt deras inneboende Camilla & Dick = årets första grillning var ett faktum. På menyn fanns både korv och delikata, närproducerade Östervålaburgare och allt smakade utmärkt, tack! Nu ser vi fram emot första snöfria grillningen och med lite tur blir den redan nästa helg, jag längtar 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *