Urladdning & uppladdning

Teo tittar fram

Teo gillar också att vara på landet

Japp, då var hockeyn avklarad och resultatet till belåtenhet: SSK slog Leksand 🙂 Bara att ladda för en ledig fredag och en helg på landet således = alldeles, alldeles underbart! Ska bara försöka hitta den förbaskade kabeln så att jag kan få in lite sköna bildbevis i datorn/bloggen också.

Kampen om vem som ska bli först med körkortet av mig, Danne, Sanne eller Dr Struts (läs min bror) verkar inte bli alltför hård. Danne har redan en uppkörningstid inbokad och ligger alltså bra till för att bli bjuden på öl av Jonas. Jag sörjer dock inte alltför mycket – ska nog kunna få Jonas att bjuda mig på en öl iallafall. Eller? 😉

Nu ska jag & Tommie kolla på ett inspelat av den nya danska serien Livet på Laerkevej. Den är kanske ingen jättehöjdare, men helt klart lite småtrevlig. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *