Klart för avfärd

Kvast

I kväll är det dags för den årliga kvastputsningen och för att undvika morgon- rusningen kommer jag att sticka redan vid midnatt = det börjar bli brådis. Det är mååånga som ska till Blåkulla under skärtorsdagen och det kommer att bli trångt i luftrummet – det gäller således att vara ute i god tid.

Efter Blåkulla (hm, ligger det på jobbet?) blir det några dagars härliga vila på landet. Har dessutom hittat den omtalade och eftersökta kabeln, vilket betyder att jag kan skicka lite käcka hälsningar med bilder via detta forum. Ingen kommer att behöva sakna mig, var så säkra 😉 Och Angela, nu ska du snart få se interiörbilder från landet – jag lovar!

Annars är det fotboll som gäller i kväll (kvalserien pausar tills på fredag) och det är DIF-BP som är föremål för min uppmärksamhet. Kan inte påstå att jag är särskilt engagerad så här tidigt på säsongen, men hjärtat klappar ändå så smått för killarna från Bromma. Värre blir det på fredag när det åter är dags för SSKkommer mitt arma hjärta att klappa hårt, hårt, hårt…

Sist men inte minst så är jag JÄTTEnöjd med min nya sjukgymnast, Ewa Tallén, på Sundbyberg Rehab Fysioterapi AB. Ewa är såväl lyhörd som oerhört förtroendeingivande och känns som en vinstlott. Att det händer något nytt är i sig underbart och kan jag dessutom få hjälp att må lite (eller mycket) bättre vore det guld värt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *