Påskliv

PåskPynt

Har inte bloggat på ett par dagar och som alla förstår så beror det på att jag har haft fullt upp med att påskpynta, måla ägg och stå vid spisen 😉 Nä, skämt åsido – jag har mest bara kopplat av och njutit av lugnet. Och med våra “nya” grannar behöver man knappt laga mat längre; på påskafton lyckades vi bli bortbjudna på en riktigt härlig oxfilé provencale, tack!

Annars har Tommie mest släpat och eldat ris medan jag har ägnat mig åt att sitta i solen och titta på fåglar. Även Teo har fått sin beskärda del av vårglädje i form av en långpromenad tillsammans med grannhunden Rocky och en besökande boxertjej, massor av spring på tomten och jakt på “pipiskotten”. Livet är verkligen fantastiskt skönt att leva emellanåt 🙂

I morgon bär det av hemåt igen och jag bävar redan 🙁 Det spelar liksom ingen roll hur mycket jag älskar vår lägenhet eller trivs på jobbet, för tillvaron här är oslagbar. Dessbättre så har även längtan efter att få vara här sin charm = jag får leva på den tills nästa gång det är dags…

/ Storkelina – påskpippin

P.S. Jag vet minst en person som gick på mitt aprilskämt om förnyade äktenskapslöften i Mocambique – kul! Tänker förstås inte avslöja några namn, men hon bor i Örebro. D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *