Färdigpåskat

PåskTeo

Som jag skrev här för någon vecka sedan så hade jag förhoppningar om en snöfri påsk, men riktigt så kul skulle jag inte ha det. Bilden ovan är dock en rätt skön symbol för hur påskvädret faktiskt blev: hälften barmark, hälften snö och mestadels vackert väder. Inte tokigt alls och jag är således fullkomligt nöjd 🙂

Helgens ishockey har varit mindre lyckosam; åtminstone för SSK:s del. Poängtapp mot såväl Växjö som Almtuna har gjort att kvalserien i allra högst grad lever och Leksands fortsatta spelprogram ser dessutom minst sagt överkomligt ut; SSK:s gör det inte (Leksand och Rögle borta samt AIK hemma) 🙁 Ytterligare tre poäng är vad som krävs för att säkra elitseriekontraktet och de poängen känns långt i från självklara just nu…

Ser nu fram emot (hm…) en kort arbetsvecka och ännu ett veckoslut. Då Tommie har jour kommande helg blir det dock inget åka-till-landet och egentligen passar det ganska bra. Jag/vi har en hel del att pyssla med vad gäller bokföring, deklarationer och annat skoj. Dessutom behöver jag, Tommie och lastbilen en helg i stan emellanåt för att kunna planera för livet på landet. Det är faktiskt en hel del jobb med att tänka ut vilka frön som ska inhandlas etc 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *