Lycklig & smycklig

Berlock

Halsband 440 kr på www.smycklig.se

Börjar med ett stort glädjetjut: jippiiie!!! Efter att ha tagit 1 poäng i kvällens match mot AIK är SSK klara för elitseriespel nästa säsong = jag är SÅ glad 🙂 Och fastän skadeglädje inte är sådär väldigt politiskt korrekt så glädjer det mig att LHC missade SM-finalen; en bra hockeykväll med andra ord.

Som jag tidigare skrev så vill jag tipsa om en fantastiskt trevlig webbutik, som du hittar på www.smycklig.se En silversmed i Arvidsjaur säljer här underbart vackra, moderna, stilfulla och handgjorda smycken till mycket fördelaktiga priser. Letar du efter ett brudsmycke, en dop/födelsedags/studentpresent, en kärleksgåva eller bara något vackert till dig själv kan smycklig mycket väl vara svaret. Och om du tittar in på sidan – missa inte blädderboken med oerhört vackra bilder i sann John Bauer-anda.

Sist men inte minst: tack för tipset, Caisa. Besöket på smycklig löste ett av mina akuta presentproblem! För säkerhets skull lägger jag in en länk här intill så att jag inte glömmer till en annan gång 😉

2 svar på ”Lycklig & smycklig

  1. Två år utan säsongsbiljett, inte ska det väl bli ett tredje?!
    Nu laddar SSK för en grym säsong och har ett makalöst bra erbjudande. Bara gå in och boka, ta det på autogiro så känns det inte ens i plånboken: http://www.sodertaljesk.se/sasong

  2. Ewerty >> Visst har jag sett SSK:s fantastiska erbjudande och visst drar det i “hockeytarmen”, men det finns en hel del praktiska skäl till att jag & Tommie inte kan/vill boka upp hela tillvaron på hockey längre. Fast man ska aldrig säga aldrig och jag erkänner: man blir jäkligt inspirerad av det förmånliga priset + att silly season är en sådan spännande tid 🙂 Hälsningar Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *