Rapport från Sumpan

Bishops Arms3

I går var det dags för en stilla after work med kollegorna Annica & Ylwa samt unga fröken Sunnervik – en för mig ny och mycket trevlig bekantskap 🙂 Det hela blev en orgie av tjatter, god mat och dryck = en hellyckad kväll förlagd till Sumpans bästa vattenhål. Och för den som undrar så kan jag lova att varken servett-terapin eller Barbapappa-snacket gick av för hackor 😉

I dag är det hemmets lugna vrå och deklaration för Tommies firma som gäller. Den lättnad som infinner sig när deklarationen är fixad och klar (i god tid innan sista inlämningsdag i maj) är väl värd att anstränga sig lite extra för och det är således exakt vad jag/vi kommer att göra.

Jag har nu gjort min första beställning från www.smycklig.se  (se inlägg den 8 april), och även om jag inte har sett resultatet ännu så är jag såhär långt utomordentligt nöjd. Ett positivt bemötande och hög servicenivå imponerar alltid på mig (kanske för att man alltför ofta råkar ut för motsatsen…) och det har jag verkligen upplevt med Annikasmycklig – tack!

Har precis pratat bort en dryg timme med mitt underbara kusinbarn Sanne. Konstaterade att min unga släkting håller på att växa upp till en superklok ung kvinna och jag är så stolt, för det bara måste vara släktskapet med mig som gjort henne så fantastisk. Ser fram emot lite 18-årsfirande inom kort 😛

2 svar på ”Rapport från Sumpan

  1. Klart det är för jag är släkt med dig! 😀
    Vi alla ser fram till min 18 årsdag när jag kan ut o göra Sthlm farligt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *