Lite av livets goda

Chokladbiskvi

Under ett antal år har jag haft ett träningsprogram (sjukgymnastik), som jag utfört en gång om dagen. Sedan i går är det nya bud som gäller: nu kör jag en övning varannan timme (jag erkänner, jag hoppar över nattetid 😉 ). Hursomhelst så känns det väldigt spännande, för den nya övningen får det faktiskt att hända något i kroppen = smärtan flyttar på sig. Vad det leder till på sikt återstår att se, men efter ca 10 händelsefattiga (vad gäller fysisk framgång) år är allt av intresse.

Under eftermiddagen tog jag & Teo en promenad till och runt Lötsjön – på vägen dit lyckades vi även fiska upp kollegan Annica, som egentligen var på väg i motsatt riktning med bil. Åh vad skönt det är att promenera när det är vackert väder och man inte är ett dugg stressad 🙂

På jobbet fick jag ett recept på chokladbiskvier av Caisa; Storkelinas provkök kommer att testbaka och om resultatet blir lyckat lägger jag förstås in receptet under Mat & Så’nt. Det är rätt konstigt att jag, som älskar biskvier, aldrig har provat att göra några själv. Faktum är jag knappt har ätit några hembakta överhuvudtaget, men jag minns att jag har gjort det en gång i alla fall. Då var det kusinen Lotta som var inne i en pysslig fas, vilket var mycket uppskattat 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *