Ont & Gott

Te

Efter en liten eftermiddagsvila vaknade jag upp med ett intensivt halsont 🙁 Det kommer mycket olägligt då jag & Tommie ska till Kolmården och gosa med vargar på lördag och därefter vidare till centrala Norrköping för att besöka vännerna Kennet, Camilla & lilla Tilde. Håller således tummarna och ber en eller annan bön för att detta ska vara snabbt övergående.

Läste i Expressen om någon idiot som verkar ha fångat in, hållit fast och sedan skjutit en katt med luftgevär… nio gånger. Att det finns grymma och hjärtlösa människor är tyvärr inget nytt, men hur sjuk får man bli?! Jag kommer aldrig att förstå hur vissa människor är funtade, men en sak vet jag med säkerhet: jag önskar att det fanns gränser.

Om man planerar att bjuda på buffé under våren/sommaren kan länken nedan vara värd att klicka på:

 http://www.alltommat.se/matinspiration/inspiration/basta-buffefavoriterna-i-var-1.39038 

Den pastramikryddade fläskfilén låter oerhört god och även pastasalladen kryddad med bland annat citron, persilja och vitlök låter smarrig 😛

Nu ska jag dricka en kopp varmt te och försöka få lite lindring i halsen – på återhörande och natti natti / Storkelina

2 svar på ”Ont & Gott

  1. Tack för tipset om buffémat! Det kanske delvis var riktat till mig? Har du sett att det är 1 501 rätter att välja på…

  2. Caisa >> Det var t o m till stor del riktat till dig 🙂 Oj, nä det hade jag inte sett… Då vet jag vad jag kan göra om jag får långtråkigt nå’n gång 😉 Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *