Grabbar som hör av sig

Amerikansk bulldog

Sent i går kväll kom en hälsning från Jonas & Stolle, som befinner sig i New York. Hälsningen bestod blott i bilden av den plastiga bulldoggen ovan och jag undrar: var den ämnad för mig eller lille Teo? Hursomhelst så är det jätterart att grabbarna ägnar sig åt sund sysselsättning som att titta på djur och så’nt – struntsamma om de är tama och gjorda av plast 😉

Min 6½-årige brorson Sebbe tycks ha skaffat sig en ny hobby: att ringa, och gärna till sin faster i Sumpan. Det är fantastiskt roligt att den lille gossen nu tar egna initiativ till kontakt; kontrasten till alla de gånger han motvilligt har masat sig fram till telefonen (för min skull…) är enorm = mycket glädjande 🙂

Första finalmatchen mellan Djurgården och HV71 har just börjat. Som de flesta vet så brinner jag inte för något av nämnda lag, men ska jag hålla på nå’t så blir det HV71. Varför? Mest för att jag känner så många odrägliga Djurgårdare (oops)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *