Veckans Profil

CamillaCamilla2Camilla & Tilde

Första gången jag träffade Camilla var på en fest hos gemensamma vännerna Patrik & Erica, och året var 2005. Liksom jag så har Camilla lätt för att knyta kontakt med människor och jag minns att vi ganska snabbt kom in på allvarliga ämnen som att vara stödfamilj för föräldrar med behov av avlastning/barn med särskilda behov etc. Kommer även ihåg en del mindre seriösa samtalsämnen, men dessa lämnar jag därhän 😉

Under de senaste åren har vi haft kontakt i olika omfattning (jag är ruskigt dålig på att höra av mig…), men vi har alltid väldigt trevligt när vi väl träffas. Camilla är i allmänhet en glad prick som har nära till skratt och skoj, men vi diskuterar även viktiga saker som sker i samhället, arbetslivet osv. Förutom att det är intressant att prata med veckans profil så vill jag framhålla hennes omtänksamma sida: jag känner få som är så lyhörda för andras behov (åtminstone mina!) som denna tjej.

Vid årsskiftet flyttade Camilla från Stockholm och åter till Norrköping, där hon har sina rötter. I “Lilla Peking” lever hon tillsammans med sambon Kennet och dottern Tilde; familjens kattbestånd har ännu inte flyttat in. Camilla har ett tufft men intressant jobb, som hon är djupt engagerad i – att det ligger på gångavstånd från hemmet är bara en bonus. 

När Camilla inte jobbar, städar eller spenderar tid med Tilde och/eller Kennet träffar hon gärna vänner, syskon och föräldrar. Det sistnämnda gärna på det underbara landstället, Lindströmstorpet, strax utanför Norrköping. Andra saker som uppskattas är ex.vis att läsa en god bok, odla, äta god mat och att dekorera/inreda hemmet. Och vill man kolla in en massa schyssta foton eller en samling änglar är Camillas adress helt klart den rätta 🙂

2 svar på ”Veckans Profil

  1. Frasse >> I säkert förvar hos mattes föräldrar i väntan på att renovering och annat trist ska bli klart. Och snart får de vara på det älskade landstället också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *