Fredagsmix

Prison Break

I dag har jag varit hemma från jobbet med en bedrövlig huvudvärk. Gissar att det var resultatet av all anspänning som blev i samband med begravningen i går… Det känns aldrig bra att inte gå till jobbet (om man inte är ledig vill säga), men i dag var det iallafall helt rätt.

Stolle & Jonas har till sist lyckats boka om sina biljetter från New York och kommer tillbaka till Sverige “redan” (undrar om de tycker det 😉 ) i morgon. Fast det blir förstås lite trist för de små liven att de kommer hem precis när deras kära Djurgården torskar SM-finalen mot HV71 🙁

Både jag & Teo ligger nu i startgroparna för att sticka i väg till landet; vi väntar bara på husse och tillhörande bil. Eftersom de där riktiga varma och härliga kvällarna fortfarande lyser med sin frånvaro har vi laddat packningen med “lite” Prison Break – två hela säsonger faktiskt 🙂 Att förlita sig på att det ska finnas sevärda program på TV är inte vidare smart när man bara har ett minimalt kanalutbud…

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.