Fredagsmix

Prison Break

I dag har jag varit hemma från jobbet med en bedrövlig huvudvärk. Gissar att det var resultatet av all anspänning som blev i samband med begravningen i går… Det känns aldrig bra att inte gå till jobbet (om man inte är ledig vill säga), men i dag var det iallafall helt rätt.

Stolle & Jonas har till sist lyckats boka om sina biljetter från New York och kommer tillbaka till Sverige “redan” (undrar om de tycker det 😉 ) i morgon. Fast det blir förstås lite trist för de små liven att de kommer hem precis när deras kära Djurgården torskar SM-finalen mot HV71 🙁

Både jag & Teo ligger nu i startgroparna för att sticka i väg till landet; vi väntar bara på husse och tillhörande bil. Eftersom de där riktiga varma och härliga kvällarna fortfarande lyser med sin frånvaro har vi laddat packningen med “lite” Prison Break – två hela säsonger faktiskt 🙂 Att förlita sig på att det ska finnas sevärda program på TV är inte vidare smart när man bara har ett minimalt kanalutbud…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *