Kursen är klar

Tule trafikskola

Syntest och bevis om körkortstillstånd var redan (jag är ju faktiskt bara 40 år…) ordnat och i dag var det dags för den obligatoriska handledarkursen. Tommie, som är min tilltänkte handledare, och jag har alltså tillbringat 3 timmar på Tule Trafikskola i Sundbyberg = nyttigt för min del. Kursledaren Gerd var dessutom lysande 🙂 Det enda som var mindre bra var att min stackars rygg led stort; delar av kvällen tillbringade jag sittande på golvet eller stående. Vad de andra tyckte om det? Jo, det är väl det som är det positiva med att mogna: jag brydde mig inte. Det var faktiskt inte långt i från att jag lade mig ner på golvet och gjorde mina nya ryggövningar (som stillar smärtan) enligt McKenzie-metoden också 😉

Efter en lång och tuff dag samlar jag mig nu för en arbetsvecka full av möten och det känns inte sådär jättefestligt… Dessbättre har jag dock även något roligt att se fram emot, för till helgen sätter jag ny kurs och beger mig ut till Vallentuna. Kusinbarnet Sanne fyller 18 år och det finns ingenting som kan hindra mig från att dyka upp. Dessvärre vet jag inte hur det blir för Tommies del – han har nämligen jour 🙁

/ Storkelina – kurskvinnan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *