Jag… och lite Rocky!

Rocky & Flisan

Rocky i förgrunden, "lilla" Flisan i bakgrunden och lite vackra händer tillhörande Jennifer

I går hade jag mycket på jobbet och ett läkarbesök på eftermiddagen – till råga på allt hade jag & Tommie oskicket att gå ut och äta på kvällen = bloggen fick vila. Nu är jag dock tillbaka på banan och det är skönt, för jag förstår ju att jag måste ha varit saknad 😉

Efter ytterligare en arbetsdag är jag tämligen trött på mig själv; detta efter att ha a) pratat om mig på ett 1½ timme långt medarbetarsamtal med chefen samt b) pratat om mig på ett 1 timme långt samtal med chefen och AF Rehab (Arbetsförmedlingen Rehabilitering). Visserligen är det trevligt att få upp- märksamhet, men jisses vad tradigt det blir till slut 🙁

Fick höra att Rocky, grannhunden på landet, varit ute på dåligheter. På promenad med husse Christian och “farbror” Dick lyckades Rocky med konststycket att hamna i slagsmål och detta mitt ute i obygden. Moståndaren var en grävling och lyckligtvis klarade sig såväl Rocky som grävlingen utan några större blessyrer. Stackars Rocky, som är en fredligt sinnad och kastrerad hanhund, kan inte ha fattat vad det var som hände men var nog tacksam att han inte var en liten chihuahua eller nå’t…

P.S. Den vackra bilden ovan är förstås tagen av mästerfotografen Stolle D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *