Veckans Profil

Elin

Jag träffade Elin för första gången i början av 2007,  då hon jobbade som servitris på Restaurang Caponata i Mariehäll; själv var jag där som nöjd matgäst 🙂 Det dröjde hursomhelst inte länge innan jag intresserade mig för denna rara tjej, och då det sedermera visade sig att vi hade en hel del gemensamma nämnare började vi umgås även privat. Första gången var på en spelning med Peter Murphy’s Carver Combo och jag minns att Elin lärde mig att dricka vad som fortfarande är min kalla favoritdrink: White Russian.

Liksom jag är Elin vattuman och SSK:are (hon är uppväxt i regionen) och det faller sig alltså naturligt att hon är en toppentjej 😉 Tillsammans har vi bland annat provat att äta & dricka gott, men också gjort mer seriösa saker som att diskutera livets allvar, se på hockey och “idrotta” = spela krocket. Det var mycket intressant när Elin debuterade på vår “på-landet-krocketbana” – jordgubbslandet blev sig aldrig mera likt…

I arbetslivet har den nu 26-åriga Elin ägnat sig åt både praktiska och administrativa ting; det sistnämnda bland annat genom att gästspela på mitt kära travförbund. Förutom servitrisjobb, studier och nämnd sejour inom travet så utgjorde redaktionen för tidningen Glamour under en tid den dagliga basen för veckans profil.

Som person är Elin rätt och slätt en härlig tjej med ett aldrig, eller åtminstone sällan, sinande gott humör. Hon är sedan några år bosatt i Stockholms kommun, och sedan många år är sambo med Thomas (också SSK:are förstås). Den 21 januari i år blev Elin och hennes Thomas föräldrar till en liten Harry, och det är bara att gratulera det lilla gossebarnet: mer harmoniska, kloka och kärleksfulla föräldrar hade han inte kunnat få!

2 svar på ”Veckans Profil

  1. Vad ska man säga? Vad söt du är! Blir alldeles varm i hjärtat 🙂 Tack för dom fina orden!

  2. Elin >> Tack själv unga dam – jag beskrev ju bara verkligheten 🙂 Hälsa Thomas och krama Harry från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *