Blandad kompott

Badkarssmiley

I dag “firar” jag & Tommie en valborgsmässoafton helt utan traditionella inslag: Tommie har jour, jag unnar mig att vara soffpotatis och inte en enda brasa finns i sikte. Tråkigt? Nä, faktiskt bara skönt! Dessutom har jag ett 18-årsfirande i Vallentuna inplanerat i morgon = måste vara fräsch och utvilad. Frågan är bara om födelse- dagsbarnet, som egentligen fyller år i dag, kommer att vara detsamma? 😉

Den här bloggen är inte bara ett forum där jag kan och får skriva allt vad jag har lust med – den har också visat sig vara ett mycket gott stöd för min bristande minnesfunktion. Så snart jag undrar över något jag har gjort, ex.vis när jag gjorde det, så går jag in i bloggens sökfunktion och vips så får jag svar. Fantastiskt praktiskt emellanåt 🙂 Kan tänka mig att en eller annan, t ex Stolle, också kan dra nytta av detta. Så Stolle, om du undrar när, med vem/vilka du bälgade i dig en hel bag-in-box och spelade kubb i 13 minusgrader: kolla i “sök”…

Nu ska jag göra manikyr, slänga på en ansiktsmask och ta ett varmt bad och det ska bli SÅ skönt. Ha det gott så länge och ta det lugnt med valborgsfirandet!

Kramisar / Storkelina

2 svar på ”Blandad kompott

  1. Jag minns knappt vem f-n du är ibland, tittar in här eftersom du ligger bland favoriter på datorn:-)
    Så det är en helt riktig analys, tyvärr är det väl inte ALLT man vill minnas eller bli påmind om…

    Ha så kul ikväll och hälsa födelsedagsbarnet så mycket!

  2. Stolle >> Jo, det är klart att du vill bli påmind! Du som alltid är så skötsam 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *