Jag mår bra, vargen far illa

Dags att deklarera

I går var jag, Tommie och brorsans bonusgrabb Danne Sannes 18-årspartaj i Vallentuna = mycket trevligt 🙂 Vi fick god mat & dryck, körde det mycket informativa spelet Jag har aldrig och pladdrade i massor. Klockan? Den blev väääldigt mycket innan det var dags för hemfärd…

I dag har jag mest haft det lugnt och skönt,  men jag har även lyckats med bedriften att skicka in hushållets deklarationer. Det är grymt bekvämt att deklarera via internet; framförallt när det gäller Tommies näringsverksamhet. Det är i princip bara att fylla i lite siffror här och där och sedan sköter sig resten nästan själv. I bästa fall blir det rätt också 😉

Under kvällen har SVT visat Dokument inifrån: Vargkriget, och det var det vidrigaste jag har sett vad gäller djurplågeri i Sverige. Vargmotståndarnas metoder är inte bara många utan också fruktansvärt grymma – att vargarna går i dagar och lider innan de slutligen dör tycks inte vara något som helst problem. De vargmotståndare som medverkade i programmet hade alla ett gemensamt mål: att utrota vargen till varje pris. De fega, inskränkta och hatiska människor som deltar i “vargkriget” gjorde nog klokt i att inte visa sina ansikten, för just nu vill jag (och förmodligen många med mig!) utrota nämnda vargplågare i stället. Eller åtminstone låsa in dem och göra världen – inklusive Dalarna, Värmland och andra vargtäta regioner – till en bättre plats.

/ Storkelina – inte alltid så förtjust i människor

2 svar på ”Jag mår bra, vargen far illa

  1. Sanne >> Oj, det var inte mycket till sömn 🙁 Men det var det värt, eller hur?! 😉 Kramisar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *