Rara kollegor & smärtlindring

Novafon

Novafon från www.novafon.dk

Då och då förundras jag över varför mina kollegor är så himla rara mot mig. Annica kör hem mig titt som tätt, Gunilla uppmuntrar ex.vis mitt bloggande, Åsa ger mig hem- och trädgårdstidningar osv osv. I går lånade Lotta ut sin Novafon – en apparat som ger smärtlindring via Intraljud (lägre svängningsfrekvens än ultraljud och därmed svagare) – för att jag ska få testa i lugn och ro innan jag handlar en för dyra pengar. I dag kom Therese tillbaka från semester i Spanien och hade köpt en present till mig, nämligen en scarf/tunn halsduk i svart och lila. Therese hade hört om min besvikelse när jag förlorade min förra (redan vid första användningen 🙁 ) och ville muntra upp mig. I bland är det nästan så att jag tror att jag gör något gott på denna jord, för varför är folk annars så underbara mot mig? Tack ALLA, ingen nämnd och ingen glömd 🙂

När det gäller den ovannämnda Novafonen så har jag bara testat den i ett dygn, men jag är redan övertygad om att den gör gott. Jag har en ruskigt stel, och ofta smärtande, nacke. Smärtan sitter på båda sidor, men jag valde medvetet att bara behandla den ena sidan. Resultat? Den högra och behandlade sidan, som normalt sett är den värsta, är mjuk och smidig som ett gummiband medan den vänstra är avsevärt sämre. Någon som kan lista ut vad jag ska göra i kväll? 😉

2 svar på ”Rara kollegor & smärtlindring

  1. Låter som en bra maskin, hoppas den ger fortsatt bra resultat.

    Men håll den långt borta från lill-Tommie bara:-)

  2. Stolle >> Ha ha, jag förstår hur du tänker och japp det ska jag göra! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *