Veckans Profil

Matte2
Matte är på bröllop och ser en aning skeptisk ut

20-årige Matte, en av brorsans bonusgrabbar, har funnits i mitt liv sedan han var 6 år. Redan som liten var han en supersnäll och gullig kille – det enda (hm…) som har förändrats under de senaste 14 åren är att han har blivt en smula kaxig också 😉

Tillsammans har vi varit med om en hel del skoj, bland annat en gemensam semester i Turkiet, åtskilliga kottkrig på Gisslingö, vattenkrig i Rissne, diverse födelsedagsfiranden etc. Vi har också tillbringat en och annan julafton tillsammans och på den senaste fick Matte äran att ärva tomtedräkten… efter mig. Förutom namnet Matte så lyssnar veckans profil (alltsedan min 40-årsdag) även till namnet väderkvarnen. Varför? Ingen som vet 🙂

Matte är elutbildad, men ännu inte behörig elektriker. I stället jobbar han som hissmontör och firmabilen är förstås en trevlig bonus. På fritiden blir det gärna basket, umgänge med polarna eller att sitta som klistrad framför datorn. Under en kortare period hade Matte funderingar på att bli den nye Mike Tyson, men dessbättre lades boxningshandskarna på hyllan. “Plastfaster” (= undertecknad) ville ju inte att “den lille” skulle få smisk…

För knappt en vecka sedan flyttade Matte till första egna “lyan” (mer än 60 kvm) = brorsorna Sebbe & Danne liksom övriga familjen får klara sig själva. Fast om Matte lyssnade på Tommies heta tips lär de inte behöva sakna sin bror/son/bonusgrabb alltför mycket – han och hans tvättsäck  kommer nämligen att besöka föräldrahemmen tämligen ofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *