Väder, bröd & såpa

MolnigSmiley

Nu är vi en bit in i maj månad och den riktiga vårvärmen lyser fortfarande med sin frånvaro 🙁 Visst har vi haft någon halvskaplig dag då och då, men sällan när man har varit ledig. Till helgen då? Regn, rusk och blåsigt MEN det struntar jag i – jag tänker ha en kanonhelg på landet iallafall.

När jag & Tommie var och handlade senast fick vi med oss (jo, vi betalade faktiskt också 😉 ) ett för mig nytt formbröd, nämligen Pågen Nya Rasker. Detta bröd, bakat på olika sorters fullkornsmjöl och spetsat med linfrön och solrosfrön, är oerhört smakrikt och gott – faktum är att det inte ens smakar särskilt “nyttigt”. Rekommenderas!

Nu ska jag försöka sno åt mig TV:n en stund för att se en härligt okomplicerad såpa. Perfekt att varva ner med innan man kryper till kojs och kanske något för andra att testa?! Stolle? Jonas? Någon?

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Väder, bröd & såpa

  1. Är det bara för att du ska “smöra dig in”?
    Vi har alltid bakat bra bröd.
    Hälsningar från en skåning

  2. Mats >> Klart att jag måste smöra lite för min käre svåger ibland 😉 Fast brödet är verkligen gott – till och med utan smör 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *