Väder, bröd & såpa

MolnigSmiley

Nu är vi en bit in i maj månad och den riktiga vårvärmen lyser fortfarande med sin frånvaro 🙁 Visst har vi haft någon halvskaplig dag då och då, men sällan när man har varit ledig. Till helgen då? Regn, rusk och blåsigt MEN det struntar jag i – jag tänker ha en kanonhelg på landet iallafall.

När jag & Tommie var och handlade senast fick vi med oss (jo, vi betalade faktiskt också 😉 ) ett för mig nytt formbröd, nämligen Pågen Nya Rasker. Detta bröd, bakat på olika sorters fullkornsmjöl och spetsat med linfrön och solrosfrön, är oerhört smakrikt och gott – faktum är att det inte ens smakar särskilt “nyttigt”. Rekommenderas!

Nu ska jag försöka sno åt mig TV:n en stund för att se en härligt okomplicerad såpa. Perfekt att varva ner med innan man kryper till kojs och kanske något för andra att testa?! Stolle? Jonas? Någon?

2 svar på ”Väder, bröd & såpa

  1. Är det bara för att du ska “smöra dig in”?
    Vi har alltid bakat bra bröd.
    Hälsningar från en skåning

  2. Mats >> Klart att jag måste smöra lite för min käre svåger ibland 😉 Fast brödet är verkligen gott – till och med utan smör 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *