På planeringsstadiet

Groda

Det känns inte ens som att sommaren är nära, men jag har i alla fall räknat ut att Midsommarafton så sakteliga är i antågande. Då det inte har blivit något midsommar- firande överhuvudtaget de första åren på landet (år ett var inflyttningsdag, år två hade Tommie jour) känner jag mig nu sugen på ett riktigt traditionellt partaj. Och jodå, då inkluderar jag självfallet både midsommarstång (som någon annan får göra…) och små grodorna 😉

Planeringsmänniska som jag är så håller jag nu på och rekar sovplatser för tänkbara gäster, funderar över maten och det allmänna upplägget – det är faktiskt nästan så att det är halva nöjet 🙂 Vi får väl se hur det blir dock; liksom med 40-årsdagen så kanske jag ledsnar bara av att organisera och uppleva festen i tanken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *