Snart bär det av

Lastbil

Tommies trogna följeslagare skymtar i allt det underbara gröna

Både jag & Tommie är lediga såväl i dag som i morgon, men vi har ändå inte kommit i väg till landet ännu. Varför? Jo, det omåttligt populära ekipaget bestående av Tommie & hans lastbil är ute på flyttuppdrag. Denna gång är det svärfar (min alltså 😉 ) som ska röra på sig och det går knappast att säga nej till honom – han ställer alltid upp när det är något och har så att säga “tjänat ihop” några flyttar.

I går kväll blev det en stilla (?) after workBishops Arms och det var kollegorna Annica, Malin, Stefan & min Tommie som stod för sällskapet. Trevligt var det hursomhelst och jag fascineras ständigt över hur många fantastiska medarbetare jag har i Hästsportens Hus: kloka, sympatiska och ofta genuint häst- och travintresserade = trivsam mix 🙂

Snart ska jag börja packa ner alla frön (ja, nu ska det sås!) och lite mat och rulla i väg norrut. Vi ska också hämta ett nytt och STÖRRE kylskåp på Elgiganten och allt är bara frid och fröjd; jag älskar helt enkelt livet!

/ Storkelina – livsnjutaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *