Rabarberskörd & så’nt

 

TrädgårdsSmiley

Är nu åter hemma i stan efter en alldeles underbart skön helg på landet. Jordgubbs- landet är rensat, de nya grindstolparna är gjutna, gräset är premiärklippt för i år, gräslöken är sådd och den första rabarbern är skördad = jag är bara SÅ nöjd; inte minst med Tommies arbetsinsatser 🙂

Förutom att arbeta hårt (eller nå’t) så har jag njutit av ett riktigt skapligt väder och en massa god mat – helt i min smak med andra ord. Även Teo har haft ett gott hundliv, vilket bland annat inneburit en massa lek med grannhunden Rocky. Resultatet? En utmattad hund som förmodligen kommer att ligga och snarka ett par dagar framöver. Vad är det man brukar säga nu igen? Jo, just det: sådan husse, sådan hund 😉

/ Storkelina – inte fullt lika trött som Teo, men nästan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *