Söndagsmix

Broschyr

Helgen som gått har varit enormt händelsefattig för min del – förutom en och annan promenad med lille Teo har jag knappt varit utanför dörren 🙁 Ryggen har spökat värre än på mycket länge och så har jag haft huvudvärk och varit småförkyld; inte särskilt festligt precis, men jag har förmodligen påtvingats lite välbehövlig vila.

Något litet har jag trots allt åstadkommit under helgen; jag var faktiskt jättehuslig och gjorde två rabarberpajer. Sedan sade jag  Mm och slafsade i mig bägge två helt själv 😛 Till mitt försvar ska sägas att den ena pajen inte var i full storlek och att jag faktiskt delade upp pajintaget på hela fyra tillfällen…

Som kommentar till inlägget Tommie & prinsessbröllopet hamnade av misstag jätteintressant information från Anders Agetorp, som är sjukgymnast, broschyrförfattare och webmaster för McKenzieföreningens hemsida www.mckenzie.se . Då jag redan tidigare har berättat om min fascination över McKenzie-metoden och boken “Behandla din egen rygg” så passar jag förstås på att slå ett slag även för Anders patientinformationsbroschyr “Vad är en bakre diskrubbning i ländryggen”. Jag ska ärligt säga att jag inte har läst den ännu (ska förstås se till att införskaffa ett ex dock!), men jag vill i alla fall berätta att den finns att få/låna/köpa hos sjukgymnaster eller att beställa från http://www.agetorp.se/broschyr/broschyr.htm Jag vill poängtera att detta inte är någon dyr historia, så för den drabbade kanske det kan vara läge att slå till?!

/ PajLina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *